Miss Vasiliki

tisdag 17 augusti 2010

nån som inte förstår eller??

Jaha ja...

Jag tyckte att jag uttryckte mig ganska tydligt i mitt förra inlägg angående idiotiska kommentarer, att jag kommer att radera dessa direkt, fick en idag igen, läste 2 ord (HELT seriöst), å sen raderade jag det. Det kommer jag att fortsätta göra, så de e verkligen ingen som helst idé att skicka fullständigt iq-befriade kommentarer med ett fullständigt fatalt språk som inte har nån relevans alls. Å så e de! Så länge de inte e KONSTRUKTIV kritik, om ni vet va de betyder, så behöver ni inte lägga ner energi på att kommentera, lägg den energin på nåt annat i stället, använd handen till nåt mer "mysigt" å tänk på mig;) så gör ni nån nytta i alla fall!!

Anyway, till nåt mer vardagligt än amöbor som jobbar sig. Plugget har börjat!! Känns så otroligt bra att äntligen fått tillbaka energin å motivationen till att läsa igen. Har skrivit upp mig på kurserna, bara att invänta måndagen då de börjar på riktigt. Oliver börjar antagligen på torsdag, förhoppningsvis! Å min underbara prinsessa kommer hem på lördag! GUD som jag längtar...längtar efter henne så mycke att de gör ont! Hon kommer att hoppa in på måndag en snabbis å sen på tisdagen så börjar allvaret för henne oxå. Känns så bra att vardagen äntligen e här, komma igång me träning, gemensamma mysmiddagar hemma, aktiviteter, nattning me saga...skönt...skönt för alla. Har varit en hård vår, en "okej" sommar med många otrooooligt roliga dagar som jag kommer att minnas så länge jag lever. A, man vet aldrig hur livet ter sig, men mitt går åt rätt håll i alla fall, känns bra, börjar landa å komma tillbaka.

Å möbler ska inhandlas! Ska bli såååå kul att få strosa omkring på IKEA å få lite inspiration. Vet ju precis va jag behöver, men får ju ta de lite efter hand, inte direkt så att jag har miljoner på banken liksom. Men första prioritering blir faktiskt ett barbord i köket, så att vi åtminstone kan sitta DÄR å äta... Apropå mat, måste fixa de nu.

ZÖPP!