Miss Vasiliki

tisdag 6 juli 2010

Halmstad...halmstad å ShotJohnny!

Var ska jag börja? Väldigt mycket har hänt, mycket känslor, mycket skoj, mycket vänner, mycket av allt! Å de bästa av allt e att JAG HAR FÅTT EN LÄGENHEEEET!!! Mitt inne i stan! Så underbart! Efter en lång resa av ångestfyllda dagar, kvällar å nätter så har de äntligen ordnat sig...nu har jag min lägenhet, centralt, precis där jag ville ha den, med mina 2 kids, känner friden i kroppen, känner segern komma sakta men säkert. Känner att allt kommer till mig om jag bara släpper de å låter attraktionskraften ha sin gång.

Anyway, midsommar firades i Halmstad tillsammans me T, fantastiska T! Tror att de va ödet som förde oss dit me tanke på hur allt utvecklades efter just den helgen. ALLT va så perfekt! Herre Gud som vi skrattade oss igenom hela resan dit, hela vistelsen där, å nästan hela resan tillbaka hem. Saknade mycke där nere, så jag beslutade mig för att åka tillbaka me barnen, sen åkte jag tillbaka dit själv igen. Krävs ju ingen Einstein för att räkna ut att de finns nåt som drar mig till Halmstad...jodå, de finns de allt... Men de e komplext. Väldigt komplext. Därför går jag inte in mer på det utan väntar på att de komplexa antingen löser sig, eller inte! De visar sig...

Ett uttryck som jag dock fullständigt föll för va SHOTJOHNNY!! ha ha ha ha! Shotjohnny liksom...a de va allt dagar de...vill tillbaka snarast möjligt faktiskt, vill bara dit...bara dit!! Ödet...detta öde som gör va de vill me en. Tänk om man hade vetat va som väntar en? Tänk? Tänk om man hade vetat vad som händer i morron? Vissa saker kan man ju räkna ut som t e x att posten kommer å sådär men jag menar allt annat som ibland slår ner som en blixt från klar himmel, både negativa å positiva saker. Jag föredrar ovissheten faktiskt, varför skulle jag vilja veta nåt om NÅT egentligen? Låt de bli en överraskning i stället, överraskningar gör en stark, överraskningar gör en gott, älskar överraskningar!! Min lägenhet kom som en överraskning, även om de va otroligt ångestladdat fram tills kontraktet va påskrivet så va de ju värt det!

Nu blir de pannkakor!