Miss Vasiliki

måndag 17 januari 2011

Fejkblondiner å botoxkärringar

Blev uppringd av en kompis idag å blev tillfrågad om jag varit inne på mitt ex´s blogg? Jag blev lite paff eftersom jag faktiskt inte hade en aaaaaaning om att han bloggade, så mitt svar blev naturligtvis Nej. Han tyckte i alla fall att jag skulle gå in å läsa, å berättade att han varit inne å läst sen i oktober månad lite då å då å har väl inte alltid tyckt att det stått speciellt sjyssta saker om mig. Speciellt inte som vare sig kvinna (då i form av kränkande inskränkta uttryck) eller som f. d sångerska i bandet Tusen och en Schlager. Dessutom har han tydligen även skrivit en HERRANS massa lögner som inte e rätt nånstans, lögner som antagligen används som ett skydd av nåt slag.

Jag avbröt denna vän ganska snabbt när jag själv kände att jag faktiskt inte orkade höra mer idiotiska saker som mitt ex har skrivit. Visst, de känns att få höra hur förbannat urusel jag tydligen var, vilket förvånar mig nåt drastiskt, för när vi var som bäst i slutet av MIN karriär, då var vi OTROOOLIGT JÄVLA DUKTIGA alla 3. Fick inget annat än bra respons å bra kritik efter vartenda gig...så JA jag blir jätte besviken av att höra att jag blir kallad för både "botoxkärring" (har aldrig botoxat en kroppsdel i hela mitt liv) å "blondinfejkluder" eller va fan de nu va, å dessutom att JAG va orsaken till att vi inte fick gig?? Herre GUD, jag minns ju att de fullkomligt RANN in gig? Eller drömde jag?

De e otroligt lätt att klanka ner på nån man inte tycker om, så otroligt fantastiskt enkelt! Det e otroligt lätt att ta till lögner för att skydda sig själv, de har jag själv gjort ganska många gånger. MEN...jag har lärt mig genom åren, å framför allt under de senaste 7-8-9 månader som passerat, att lögner e de värsta som finns. Kanske därför många har dragit sig tillbaka? Kanske därför många gömmer sig bakom en s.k mur?

Men att vara så fruktansvärt elak...? Att fortsätta älta nåt som e över? Att fortsätta sparka på den som redan ligger ner? Nu pratar jag generellt sett, jag pekar inte nån över huvudtaget.

Tycker bara att de e så fegt att utnyttja sin egen "falska makt" för att trycka ner nån via skriftliga ord när det finns andra sätt att uttrycka sitt hat, nämligen genom att använda sin verbala förmåga, om den nu finns.

Måhända att jag e en fejkblondin, måhända att jag har opererat brösten, måhända att jag kanske en dag botoxar mig för att jag själv vill göra det... Men, gör det mig till en sämre människa? Gör det mig till en mindre värd person? En sämre mamma? Eller? Jag menar...sitter min personlighet i brösten? Eller i mitt ansikte? Eller i mitt blonda hår?

Dom som känner mig vet att så icke e fallet. Å jag e så glad att jag har genuint ärliga människor i mitt liv, personer som inte ser mig som vare sig fejkblond eller som en botoxkärring, eller som ser min personlighet i mina bröst.

Löjligt...så otroligt löjligt...blir så fruktansvärt ledsen när jag får höra sånt där kränkande elakheter.
Kanske att jag får för mig att läsa bloggen nån dag, när jag själv känner att jag e redo, men just nu finner jag INGET intresse i det över huvudtaget. Tänker koncentrera mig på mina studier igen, kom in på ekonomiblocket vilket jag e OTROLIGT stolt över! Kanske inte vissa personer trodde... eller hur va de nu??

Nice life...:)


En video som säger mycket om mig just nu...