Miss Vasiliki

torsdag 17 mars 2011

äpplet faller inte långt...? eller?

Har en person som kommenterat 2 inlägg angående nåt jävla program för dysfunktionella familjer...som tydligen känner mig, kan jag bara utgå ifrån eftersom puckot förmodar att jag kommer ifrån en dysfunktionell familj, å därför bör söka hjälp när de gäller min nuvarande lilla familj.

Jag undrar lite över hur den här människan tänker? Visst har jag haft föräldrar som drivit sina egna företag under hela min uppväxt...MEN... har JAG levt ett liv i lyx? nej de har jag verkligen inte gjort, jag har inte alltid varit lycklig ALLA dagar som året haft, jag har inte levt som en bortskämd jävla BRAT i mitt liv, för de har jag verkligen inte...jag har fått kämpa mig igenom ganska många år i mitt liv för att nå de JAG vill ha. Oavsett vad jag gjort, så har jag gjort de av egen fucking jävla vilja... Så DU...som anser att jag har vuxit upp i en dysfunktionell familj borde faktiskt va nån som känner mig för att kunna uttala dig på de sätt. Va DIN jävla skitfamilj perfekt eller? vet du va? Skit i hur jag vuxit upp, för jag VET va jag gör, å hur jag mår å hur jag styr upp mitt liv, vet du VARFÖR din sjuka lilla amöba? Jo... för att jag har påbörjat en NY generation via mig själv å mina barn...va mina föräldrar gjorde å va dom hade för värderingar e upp till dom, jag e inte mina föräldrar eller lever deras liv, tacka faan för de.

Så...sök hjälp. Lilla människa. För DU e sjuk.

Bakterier å skit!

Usch va dålig jag har varit igen, idag e första dan sen i fredags jag känner mig lite bättre förutom hostan som fortfarande håller i sig. Har varit en jäkla resa här hemma, har lixom gått om varandra, e de inte barnen så e de jag å tvärtom. Men så e de ju ibland, får låta stormen nå sitt yttersta för att sen ebba ut helt enkelt. De som e jobbigt e ju att min träning drabbas nåt fruktansvärt, blir lixom ingen riktig rutin på de när de hela tiden cirkulerar olika virus i våra kroppar. Men som sagt, de blir bättre me tiden!

Fick en liten...a, jag vet inte hur jag ska definiera kommentaren, men väljer att kalla den för "diffus", råkade dessvärre radera den i stället för att publicera. Jo, de e nån nisse som gav mig ett tips om nåt 12 stegs program för dysfunktionella familjer.... HAHAHA! Eeeh...oookeeeej? Skickat fel eller? Men DU, nissen som tipsat mig om detta, TACK i alla fall, då vet jag var jag ska vända mig om jag å min "dysfunktionella" familj behöver ett 12 stegsprogram... Shit asså, va vissa personer anser vad man bör å inte bör göra. Ganska kul ändå, hahaha! Tycker ändå att de e positivt att "nissen" faktiskt visste OM att de fanns, de tyder ju enbart på att den här personen själv antagligen har eller har haft en väldigt dysfunktionell familj somfår/ fått hjälp via de här 12 stegsprogrammet. Grattis till dig Nissen! Glad för din skull! Önskar dig all lycka i framtiden!

Anyway, nog om idioter för tillfället känner jag.

I lördags va de ju final i mello! GUD så glad jag blev att Eric vann, äntligen äntligen så vinner faktiskt rätt låt! Visst, sen e de ju ingen som säger att han kommer å ta hem hela skiten, men han kommer att kvala in för sverige å han kommer att lägga sig Top 10 helt klart! Hoppas på de iaf... Vi får väl se, huvudsaken e ju att de inte blir ytterligare en bottenplacering i år igen.

SOMMARPLANER! Jo, de blir inget Grekland för mig i år heller, finns många olika orsaker till det som jag väljer att inte gå in på för de hade tagit hela dan att förklara. MEN...jag å min bästa kompis Jenz har planerat in en riktig roadtrip som ser ut så här:

  • Göteborg - Halmstad
  • Halmstad - Malmö
  • Malmö - KöpenhamnIn
  • Köpenhamn - Oslo
  • Oslo - Göteborg
Så stannar vi i varje stad i 2 dar! Fullständigt LÄÄNGTAAR! Kommer å bli en fantastisk sommar tror jag, kan ju inte bli nåt annat än sjukt ball! Inte me tanke på att de e Jenz å Jag som kommer att härja på vägarna! De e i alla fall vår tanke, både när de gäller roadtrippen å att ha sjukt kul menar jag.

Nä, jag tvättar idag, å måste ner till the washingcabin (tvättstuga...).

Jao!

Avslutar dock detta inlägg me en filmsnutt där Stephanie ska visa mig vilken bra balans hon har när hon glider över isbanan i Bältesspännarparken...he he...