Miss Vasiliki

tisdag 22 juni 2010

"Svenssons" = Villa, Volvo, Hund?

Go morron!

Vad e egentligen ett lyckligt "svensson-liv"? E de det där trygga livet me villa, volvo å hund som så många pratar om? Eller va e de egentligen? Blir man lycklig av att bo i villa äga en volvo å ha en hund? Å barn? Å fru/man? Helst av allt så ska man ju ha ett "land" oxå, dit man åker på vissa lov som t e x sommarlovet, å midsommar ska ju naturligtvis firas där så klart! Å söndagsmiddagar med barnens mor/farföräldrar. Å middag runt köksbordet varje dag vid samma tid. Man ska helt enkelt bo i en kartong, en skokartong där allt e lika inrutat som skokartongen, ett inrutat liv där man inte får överträda en enda liten regel eller gräns. Men asså, blir man lycklg av det? Vad gör en lycklig egentligen? Jag kvävs när jag tänker på just det lilla skokartonglivet, mår fasen illa asså...jag hade DÖTT om jag hade varit tvungen att leva ett litet trist inrutat liv med villa, volvo, hund, söndagsmiddagar, land, middag runt köksbordet varje dag vid samma tid. JEEESSSUUUS!!

Nä tack! Jag e otroligt lycklig nu, så här lycklig jag e nu har jag nog aldrig varit. Trots att jag e ensamstående me 2 barn, trots att jag inte har nåt jobb, trots att jag inte har fått tag i en lägenhet, trots att jag inte har en ordentlig inkomst, trots att allt runt omkring mig e ett stort jävla kaos...så e jag LYCKLIG! Vi äter ALDRIG middag vid köket varje dag vid samma tid, nä fy fasen...ibland finns de inte ens middag lagad, då åker vi antingen ner till kvarterskrogen å sätter oss utomhus om vädret tillåter, å beställer in käk till dom som vill äta. Nu under fotbolls-vm så händer de att vi åker in till Hard Rock Café å har de fantastiskt underbart roligt! Jag e äventyrlig, tycker om lite fart å fläkt, i alla fall så länge jag tillåts ha fart å fläkt i mitt liv, tänker ta vara på alla tillfällen jag får, ta varje chans jag får till att leva livet ROLIGT. För de kommer en dag då jag oxå kommer att få ett lite mer inrutat liv, med plugg å grejer. Men de kommer ALDRIG att bli en trist liten äcklig skokartong.

Ja, jag e lycklig... Hur kan jag vara de egentligen? Många undrar nog... Jag har alla svar, finns inte nån som kan argumentera emot mig, för de finns inget argumentera emot helt enkelt! Mitt liv e fyllt av människor jag älskar, störst av allt e mina två underbara, fantastiska barn som ger mig en sån otrolig inspiration å en sån glädje varje dag. Jag älskar dom mest av allt, älskar dom så de gör ont i mig. Utan mina barn hade jag försvunnit, skulle aldrig kunna leva utan dom, dom ger mig liv, dom älskar mig villkorslöst för att jag älskar dom villkorslöst utan tvivel. Jag har underbara vänner som finns där för mig när jag behöver dom, vänner som kommit tillbaka till mig, vänner som jag har i mitt hjärta, vänner jag kan lita på till 100%. Men framför allt så har mig själv, jag har funnit min styrka, jag har hittat tillbaka till mig själv, äntligen! Utan mig själv å min styrka skulle jag aldrig kunna vara lycklig. Jag behöver inte nån villa eller volvo eller en hund för att bli lycklig, för de e inte DE som gör mig lycklig...de spelar ingen roll hur stort huset e, hur lyxig bilen e, eller hur fin hunde e...e inte ditt liv fyllt av kärlek å glädje, om du inte blir inspirerad av kärleken å glädjen varje dag, så e du inte lycklig.

Gråa dagar gör ingen lycklig. Man blir bara deprimerad, ledsen å förlorar livsglädjen. Ja, jag vet. För nu e jag äntligen lycklig, å de känns helt fantastiskt underbart! De finns ingen större kärlek än kärleken till livet, å jag har funnit den kärleken!

JAG HAR FUNNIT LYCKAN!