Miss Vasiliki

fredag 17 september 2010

i valet å kvalet inför valet!

Va fasen ska jag rösta på? VEM ska jag rösta på? VAD ska jag rösta för lixom? Ingen aning, tycker att de verkligen e ett otroligt svårt val, i alla fall för mig. Partiledarna lovar en massa hela tiden, till höger å vänster, fler jobb, sänkt skatt, höjda löner, fler lärare, å allt va de nu e, men seriöst...? Visst kan man som partiledare lova en hel del, men Herre Gud, de tar ju ett tag innan löftet träder i kraft? Eller? "FLER JOBB!!!" skrek Reinfeldt när han blev vald VI LOVAR ATT DET KOMMER ATT BLI EN FÖRÄNDRING FÖR LANDETS ARBETSLÖSA! lät de...eeeh...va hände? A inte fan blev de fler jobb i alla fall, snarare tvärtom, arbetslösheten ökade i stället! De e ju egentligen bara EN av många löften som Mr. R spottade ur sig, men e de bara han? Jag tycker att alla e likadana, alla sitter där å argumenterar för sin sak, ganska roande å titta på dessa debatter å lyssna på vad dom har att säga för att vinna röster.

Jag e kluven, faktiskt, har ingen aning om vad jag ska rösta på. Tänk om man kunde bilda ett parti som hade alla BRA bitar? Då menar jag att man tar allt de som e bra från alla dagens partier å bildar ett helt nytt styrande parti med en helt ny perfekt statsminister, DE skulle va nåt!

Tror att de lutar åt röd-grönt faktiskt, men hade även velat att sverigedemokraterna oxå får en liten plats i ett hörn enbart för att få upp ögonen på lilla Sverige å dess invandringspolitik, som jag för övrigt tycker har gått liiiiite överstyr. Samtidigt som jag vill rösta på moderaterna! Å folkpartiet, för jag tror mer på deras ideologi, men jag vet inte...får se hur de blir på söndag, får sätta mig framför tv:n sen å försöka sätta mig in i hur samhället kommer att se ut inför en seger för röd-gröna, moderater eller va de nu kan vara. Sen bestämmer jag mig...svar på hur jag röstar får ni på söndag!

Tjingeling!!