Miss Vasiliki

onsdag 22 september 2010

Tänk...så fel man kan ha ibland...

Go morron u all!

Har funderat på en sak ganska länge, en tanke som vägrar släppa taget, en tanke som ibland får mig att bli galen eftersom jag inte kommer att få svar på just den frågan som spökar.

Hur kommer det sig att vissa personer man tror sig känna bara ändrar hela sin personlighet å attityd helt plötsligt som en blixt från klar himmel??

Förstår ni va jag menar me de? VAD e de som får vissa människor att lixom bara vända en ryggen helt plötsligt? Bara för att nåt inte passar, eller p g a ett missförstånd som man hade kunnat prata om, eller om va fan som helst? E de p g a inskränkhet som vissa personer väljer att sluta sig å vända en ryggen? Eller e de rädsla för att faktiskt möta nåt som går utanför ramarna? Nåt som inte känns till? Nåt som dom inte vet hur dom ska bemöta? Konflikträdsla? E de tryggare att vända ryggen till å säga FUCK OFF i stället för att bevara en vänskap?

Eller e de så att JAG har trott att de va vänskap medans de i stället va ett falskt spel??

För jag vet va vänskap e...jag vet att man kan bli fruktansvärt osams om nåt, en incident som urartar, va som helst i stort sett, men e man vänner så löser man det på bästa möjliga sätt. DE e vänskap, DE e vänner man kan lita på, inga små kryp som väljer att fullständigt pissa på en, vända en ryggen å säga BYE BYE. Dom e inget annat än små lortar, små "nothings" som går omkring i en verklighet som inte existerar, en falsk liten värld där dom lever sina små falska liv, en värld där inga konflikter existerar eftersom man vänder ryggen åt just konflikter å kryper tillbaka in i sitt lilla skal istället för att ta tag i de å kanske rädda en bra vänskap.  Sen snackar dom skit bakom ryggen på en, just för att få ansiktet fritt, inga fläckar, men de dessa små kryp faktiskt glömmer e att de e just DOM som har fläckar, fläckar som kommer att förfölja dom livet ut p g a allt skitsnack dom sprider å skvallrar om, skitsnacket som färgar deras tungor svarta. USCH!!! Fy faaaan va jag INTE tycker om sådana människor, e så glad över att jag slipper ha dom i mitt liv, e glad över dom vänner jag har som faktiskt e ärliga å raka emot mig, vänner som jag respekterar å får samma respekt tillbaka, vänner som finns där för mig till 100% å som vet att de e ömsesidigt. Vänner som ALDRIG skulle snacka skit om mig, eller gå bakom ryggen på mig, eller skvallra om mig. Vänner jag alltid kommer att kunna lita på, vänner som alltid kommer att kunna lita på mig.

ÄLSKAR ER!!

Ni andra...kan dra åt helvete rent ut sagt... Måste dock tacka er varmt eftersom ni visade er rätta sida, den sidan ni antagligen alltid haft men inte blottat för mig förrän en incident inträffade som inte behagade er. TACK för att ni inte finns i mitt liv längre! För såna "vänner" som er...behöver ingen människa dras med...falska äckliga små kryp!



VÄNNER

Jag å min lilla siss...love u!








Jag å min lilla söta underbara JEEENZ!





Jag å min mentor zenny!!
Tess å jag! love u!