Miss Vasiliki

måndag 28 februari 2011

små tankar...

Har funderat kring de här me kompisar å tjejer/killar.

Låt säga att två killar/män/pojkar, välj själva, e bästa polare, den ene av dom träffar en tjej som han fattar tycke för men har ingen aning om va tjejen har för avsikt denna nya relation eller hennes känslor för honom. Hon känner att de kanske kan bli en bra kompisrelation men inget annat. Vi gör så här, killen som träffat tjejen kallar vi för nr 1 å hans polare för nr 2. Just för enkelhetens skull.

Tjejen å nr 2 börjar OXÅ prata å på nåt sätt börjar dom trivas me de som sägs, ringer varandra ofta under några dagars tid å bestämmer sig för att träffas. Lägg på minnet att dessa killar e asså bästa vänner... De som e relevant här e att nr 1 har uttryckt att de e HEELT ok för tjejen att lära känna kompisen, för de e en otroligt snäll å bra kille, att allt e lugnt å att de inte e några problem... Detta inträffade ju som ni kanske har förstått. Dvs att Nr 2 å tjejen börjar alltså prata, trivs, bestämmer sig för att träffas vid nåt tillfälle.

Men...dom e ju för fan bästa vänner? Ett litet triangeldrama verkar ta form på nåt sätt, detta e va tjejen känner på sig, inget hon VET, men att hon känner på sig detta.

Min fråga e:

Om båda killarna tycker om henne, men HON börjar utveckla MER än kompiskänslor för nr 2... va gör hon då??


Bör hon backa för att inte förstöra en otroligt bra kompisrelation? Ska hon prata me nr 1 å förklara hur läget ligger till? VAD ska hon göra? Ska hon å nr 2 träffas i alla fall? Blir de komplicerat me tanke på att dom e bästa vänner? E de förbjudet att tycka om en av dessa vänner mer än den andra å faktiskt förklara för nr 1 att det e som det e?

NÅN av er som läser min blogg kan väl komma me ett seriöst svar? För jag själv har funderat å funderat...å kommer ta mig faaan inte på ett enda vettigt svar!

Så, DETTA e nåt jag funderat på, men kommer fasen inte på hur jag själv hade gjort.

Jao!